ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ KAFROBUDASS

 
 
 
 
Πως ήρθατε κοντά και αποφασίσατε να δημιουργήσετε την μπάντα ?

 
Μεγάλο YO σε όλους και όλες! Αρχικά ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνει το Blog του Underground Σκηνή να ακουστούμε και ένα τεράστιο μπράβο στην δουλειά που κάνετε! Τα πράγματα ξεκίνησαν απλά και όμορφα! Ήταν Ιούλης του 2012. Ως ιδέα υπήρχε στο μυαλό του καθενός η δημιουργία μιας μπάντας και κάποιοι άλλοι έψαχναν τον εύκολο τρόπο να βρουν γκόμενα.
Και αφού καταλάβαμε ότι σοβαρή μουσική δεν παίζει να βγάλουμε ΠΟΤΕ, λέμε αφού γινόμαστε ρεζίλι τουλάχιστον να το κάνουμε με στυλ.
Και έτσι γίναμε μια υπερήφανη και άφραγκη Comedy Metal μπάντα με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης!

Πως θα περιγράφατε το ύφος του γκρουπ ?

 
Αν και υπάρχουν διάφορα ακούσματα στην μπάντα, όπως power και thrash που τα χρησιμοποιούμε μέσα στα τραγούδια μας, το ύφος της μουσικής μας τείνει προς το καθαρό Heavy Metal με πιο "βοθρομοντέρνα" φωνητικά.

Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές ?
 
Όσο αφορά τους στοίχους μπάντες και μουσικοί όπως τους Ανώριμους, τους Καφρίλιον, τους ΔΕΜΑΞΙΜΑΜ, τους Trendy Hooliguns και τον Πανούση, είναι πρωτοστάτες για εμάς.
Όσο αφορά την μουσική μας τώρα, μπάντες επιρροές μας είναι από Ozzy και Iron maiden, μέχρι Helloween, Firewind, Stratovarius, Megadeth και Anthrax.
 
 
Ποια είναι συνήθως η θεματολογία των εμπνεύσεών σας, όταν γράφετε μουσική ?

 
Καταπιανόμαστε από διάφορα ζητήματα.
Από κοινωνικά, πολιτικά μέχρι καθημερινότητα, γυναίκες και φαντασία/θρησκείες.
Όλα αυτά σε μία πιο...Comedy έκδοση.
Περισσότερα θα καταλάβετε και στον δίσκο μας, που βγαίνει κάπου μέσα στο 2014.
 
 
Ποιο είναι το επόμενο μουσικό σας βήμα? Τι να περιμένουμε από τους KAFROBUDASS ?

 
Να περιμένετε πολλά! Και να πληρώνετε ακόμα περισσότερα!
Κοιτάξτε...Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, μια μπάντα σαν και του λόγου μας, θέλει ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύει σοβαρά. Οι στοίχοι μας δεν είναι σοβαροί. Αλλά η δουλειά που ρίχνουμε -και ελπίζουμε να φανεί και να πετύχει-, είναι πέραν για πέραν σοβαρή και μεγάλη. Όπως είπα και πριν, ετοιμάζουμε ένα δίσκο με τα όλα του! Ο τίτλος του "819"
-συμβολίζει το "666 + ΦΠΑ (23%)", βασικά 819, κάτι ήταν, αλλά δεν βαριέσαι.- Όλα πηγαίνουν κατ ευχήν και ελπίζουμε να το τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να γίνουμε κακιά επιρροή για περισσότερα 12χρονα.
 
 
Ποια σχήματα της εγχώριας σκηνής ξεχωρίζετε ?

 
Δύσκολο να απαντήσεις. Έχει ανέβει τόσο πολύ ο πήχης στην underground στο Ηράκλειο και γενικά στην Ελλάδα, που δύσκολα λες "ξεχωρίζω αυτούς". Κάποιες μπάντες από το Ηράκλειο όπως οι Forsaken Memoriam, οι Weird Totem, οι Industry of nightmares, οι Punkofonix και τόσοι άλλοι. Δεν γίνετε να αδικήσουμε κανέναν, οπότε ας μείνουμε στα παραδείγματα.
 
 
Υπάρχει κάποιο group με το οποίο θα επιθυμούσατε να εμφανιστείτε μαζί ?
 
 
Με Iron Maiden, Megadeth, Helloween και Anorimoi.
Μια συναυλία με Anorimoi, Trendy hooliguns και Sonata Antartika, θα την γουστάραμε πολύ!
 
 
Κλείσε στέλνοντας ένα μήνυμα σε αυτούς που θα διαβάσουν την συνέντευξη...
 
Ήμασταν οι Kafrobudass, από το Ηράκλειο Κρήτης.
Να στηρίζετε την underground σκηνή γιατί έχει πολλά να δώσει!
Παντού στην Ελλάδα! Να στηρίζετε και Site/blogs σαν το Undergroundskini, γιατί τα ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! (Όχι ρε μάγκα,δεν είναι γλύψιμο).
Επίσης οποίος θέλει να έρθει από εδώ να τον κεράσουμε καμία ρακή.
Μια ευχή για κλείσιμο : Συνουσιαστείτε και αυνανιστείτε τώρα που μπορείτε και είναι τσάμπα! Να περνάτε καλά και όλα με θετικό και τρελό μάτι. Εξαθλίωση και φτώχια αυτοί;;; Μαλάκυνση, αντίσταση και METAL εμείς!!!
Μπορείτε να μας βρείτε εδώ : https://www.facebook.com/Kafrobudass
Τα λέμε!
 
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου