ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ NOIR




Δώστε μας μία περιγραφή ( βιογραφικό ) των Noir.


Οι Noir είναι μια Doom Metal μπάντα που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2011 από τον Θάνο Μήτρα (Μπάσσο-Φωνή),Κωσταντίνο Κοντογιάννη (Drums) και αργότερα στη μπάντα προστέθηκε και ο Θωμάς Λαμπρόπουλος (κιθάρα).Μετά απο κάποιες πρόβες και έχοντας κάποιες ιδέες ήδη στο μυαλό μας γράψαμε τα τέσσερα πρώτα κομμάτια μας,τα οποία ηχογραφήσαμε αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας το Demo-EP μας Blindman.



Μουσικά από που έχουν επηρεαστεί οι Noir?
 
 
 
Μουσικά έχουμε επειρεαστεί απο μπάντες όπως οι Black Sabbath, Candlemass, My Dying Bride,Anathema,Paradise Lost,Katatonia αλλα έχουμε επιρροές καί από post metal σχήματα όπως Isis,Pelican,Agalloch.Προσπαθούμε όμως να διατηρούμε όμως ενα προσωπικό χαρακτήρα, καθώς και να προσδιορίσουμε τον προσωπικό μας ήχο.


 
Το περιεχόμενο των στίχων σας τι περίπου είναι?
 
 
 
Οι στίχοι μας έχουν κυρίως δυστοπικό νόημα και αντικατοπτρίζουν κάποιες βλέψεις μας για την εξέλιξη της ανθρώπινης φύσης και κοινωνίας.


 
Από ποιόν γράφεται η μουσική, ποιός γράφει τους στίχους?
 
 
Η σύνθεση ξεκινάει από κάποιες ιδέες στην πρόβα στο μπάσσο ή στην κιθάρα,οι οποίες σταδιακά αναπτύσσονται και εξελίσσονται στο μελλοντικό κομμάτι με τη συμβολή ολων μας.Οι στίχοι γράφωνται κυρίως απο το Θάνο, με μικρές προσθήκες από τον Θωμά.


 
Είστε από την Καρδίτσα, πως είναι η σκηνή εκεί, υπάρχουν χώροι για Lives?
 
 
 
Δυστυχώς στην Καρδίτσα δεν υπαρχουν αρκετοι χώροι για live τουλάχιστον στη metal σκηνή.Υπάρχουν όμως αρκετές μπάντες όπως Veil,Deathvalves,Show your face,Side Effect και Calf, οι οποίες κάνουν αξιόλογη προσπάθεια στον να κρατήσουν ζωντανή την σκηνή εδώ.Ευτυχώς τον τελευταίο χρόνο το Rock-Metal Bar RENEGADE ,που υπάρχει εδώ έκανε Live Stage και έχει βοηθήσει σημαντικά στον τομέα των live.

 
 
Μελλοντικά ποια είναι τα σχεδιά σας?
 
 
 
Mας ενδιαφέρει να δημιουργούμε την μουσική που μας αρέσει και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα live.Αν πέρα από αυτά ακολουθήσει κάποια αναγνώριση και κάποια συμφωνία με κάποια εταιρία, αυτό είναι κάτι που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 
 
Από εμάς αυτά.
Κλείστε όπως θέλετε...

 
 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δώσατε  με αυτή την συνέντευξη και επίσης να ευχαριστήσουμε τον Huge (Show Your Face) για την παραγωγή του EP μας,την Φένια Αραμπατζή για το Artwork,τον Χρήστο Σβεντζούρη (Veil) για το προμοτάρισμα της μπάντας και όλους όσους μας στηρίζουν.


 
Εμείς ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου